skip to Main Content
rynker

Vi anbefaler Micro Needling Radiofrekvens for deg som ønsker å gi huden din en boost og ny glød på en mest naturlig måte, uten å injisere noe i huden. Behandlingen med mikronåler fører til endringer i kollagenstrukturen og huden blir strammere, freshere og får en naturlig, vakker glød.

Behandlingen slår sammen to ulike teknologier- radiofrekvens og mikronåler – på den måten hjelper vi huden din på best mulig måte. Micro Needling Radiofrekvens er vår mest populære behandling. Radiofrekvensenergien blir overført til huden slik at kollagenet trekker seg sammen og gir øyeblikkelig forbedring av hudens utseende. Samtidig utløses en prosess som fremskynder produksjon av nytt kollagen og nye fibre, som igjen forbedrer hudens utseende over tid.

Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. Inntrengningsdybden til nålen justeres avhengig av behandlingsområdet, hudtilstanden og typen behandling. Nøyaktig posisjonerte mikrånålene avgir radiofrekvensenergi i begrensende områder, uten overlappende bølger, slik at stimuleringssonene forblir jevne.

Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød, i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca fire ukers mellomrom for å oppnå best effekt. Etter behandlingen kan du ikke bruke sminke i 2-3 dager, og du skal bruke en fet pleiende krem som du får av oss. Vi anbefaler at du ikke avtaler noen viktige møter 2-3 dager etter behandlingen, for huden kommer til å glinse av den gode pleiende kremen. Husk solfaktor året rundt.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top