skip to Main Content
ansiktsloft

Behandling med laser glatter ut hudens rynker og arr. Særlig ansikt, hals, bryst og hender kan behandles med fraksjonert CO2-laser. Det lages tusenvis av små hull i huden, mens huden mellom hvert hull blir uberørt. Man får oppstramming av huden og samtidig reduksjon av både moderate rynker og fine linjer. Vår laser har i tillegg en god effekt på pigmentflekker og akne.

Fraksjonert CO2- laser FRAXIS passer for deg som ønsker en alternativ behandling som er mindre omfattende en tradisjonell kosmetisk kirurgi.
Med alderen kan huden miste noe av spensten og gløden, virke litt livløs og ha en ujevn hudfarge. Naturlig aldring, hormonforandringer og eksponering for sol kan medføre dehydrering av huden. Dehydrering reduserer mengden elastin og fører til at huden taper sin fleksibilitet. Resultatet er uønskede rynker og slapp hud.
Behandling med CO2-laser gir en fornyelse av det øverste hudlaget og har en viss oppstrammende effekt av bindevevet. Huden vil få en jevnere hudfarge og behandlingen kan forminske porestørrelsen og redusere alderspigmentering, rynker og aknearr i huden.

CO-2 laser FRAXIS sender mange laserstråler til bindevevet på fraksjonert måte og etterlater frie områder av uberørt vev rundt seg. Dette starter kroppens naturlige mekanismer til å produsere nye hudceller, kollagen og elastin. Kollagen gjør huden sterk, mens elastin gir huden smidighet og elastisitet. CO2-laser FRAXIS kan tilføre energien til de dype lagene i huden, noe som minimerer skader på det øverste laget og på den måten gjør at behandlingen er trygg og gir forventet resultat. Effekten etter FRAXIS-laser kan bli synlig allerede etter første behandling, men det anbefales en serie på inntil 4 behandlinger med 3-6 ukers mellomrom, avhengig av tilstanden til huden.

I løpet av første 5 dager kan det oppstå rødhet på behandlet hudområdet, og etter 3 dager etter behandling vil det dannes en liten skorpe. Du vil føle og se effekten etter 6-7 dager etter behandlingen. Du skal unngå å vaske behandlet hudområdettil dagen etter behandling. Sminke kan påføres etter at det har dannet seg skorpe. Behandling egner seg best for de med lys hudtype, og kan ikke brukes på personer med mørk hudtype. Det er noen som ønsker å planlegge behandlingen slik at den kommer før helg eller ferie. Du skal unngå soling i 4 uker før og 6 uker etter behandling. Vi tar alltid hensyn til deres ønsker så ta gjerne kontakt hvis du har behov for tilrettelagt avtale.

Det anbefales å unngå bruk av badstue og varmt bad, og la skorpen være på til den faller av seg selv. Husk solfaktor daglig året rundt for å forhindre postinflammatorisk misfarging og var ekstra nøye med solfaktor i 3 måneder etter behandlingen. Derfor er det en fin behandling å starte med på høsten og utover vinterhalvåret. Husk at vår behandling med Micro needling Radiofrekvans kan tas hele året og gir veldig gode resultater.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top