skip to Main Content
Revitalisering av underlivet

Fraksjonert CO2 laser kan stramme opp den vaginale kanalen, gjenopprette blodtilførsel, fuktighet og elastitet- som resulterer i økt seksuell tilfredstillelse.
Etter fødsler og med økende alder vil sjedemuskulaturen bli slappere. Laserbehandling stimulerer produksjon av kollagen som resulterer i en oppbygging av skjedeveggene og innstramming av vaginalkanalen.

Fraxis CO- gynekologisk laser er den ideelle behandlingen for deg som er ute etter en mindre behandling i forhold til tradisjonelle kirurgiske behandlinger eller ikke ønsker hormon behandling. Fraxis CO2-laser gynekologisk behandlingshode tilbyr raske, sikre svært effektive og minimalt invasive prosedyrer for mange kvinnelige plager. Det gynekologisk hodet har et 90 (grad) reflekterende speil som sikrer vertikal levering av en CO2-laserstråle til skjedeveggen for å omdanne bindevev, stimulere kollagen og elastinfibre uten å skade det omkringliggende vevet. Dette gir en fastere skjede med bedre støtte for urinrøret og mindre inkontinens, gir bedre kontakt ved samleie og økt kvalitet seksuelt. Laser øker blodgjennomstrømningen i vevet som videre forebygger tørrhet.

Vaginal laser terapi er nærmest smertefri, og det er ikke nødvendig med bedøvelse. Et ubehag av varme kan oppstå under selve behandlingen.
Husk obligatorisk gynekologisk undersøkelse og celleprøve hos din gynekolog før behandlingen.

Noen merker en bedring allerede etter første behandling, men for å oppnå en optimal effekt er det anbefalt 3 -4 behandlinger avhengig av tilstanden. Komplikasjoner er sjeldne og er som regel forbigående. De fleste kvinner rapporterer midlertidige og svært milde bivirkninger som rødhet, sporblødning eller hevelse, noe lett sviende ubehag, som vanligvis forsvinner etter to til fire dager. En bør unngå sex, tampongbruk, karbad eller basseng den første uken etter behandlingen. Du kan vende tilbake til ditt liv med en gang.

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:*

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top